Meny Stäng

Hit ska vi resa i vinter – vi har bokat en julresa!

Nu har vi äntligen bestämt vart vi ska resa i vinter! Vi funderade väldigt mycket, och visste inte ens om det skulle sluta med en resa till värmen, en weekend i Europa eller kanske en hemester. Vi har sökt och sökt och sökt bland olika resmål, och till slut har vi bestämt oss! Vi har till och med bokat resan …

Lång ledighet i jul

För några dagar sedan skrev vi om att man kan maxa ledigheten i jul, och få en lång ledighet bara genom att ta några få dagars semester. När vi skrev det inlägget hade vi inte bestämt oss för vart vi skulle resa, men efter att ha läst på om olika resmål och kolla priser har vi bestämt oss …

Resa i vinter

Vi reser till Sri Lanka!

Vi reser till Sri Lanka över jul och nyår! Sri Lanka är en östat som ligger sydost om Indien. Detta är en tropisk ö som verkar ha helt fantastisk natur, vackra stränder och exotisk mat.

Vi har snurrat runt på nätet och bland annat hittat inspiration och matnyttig information om Sri Lanka hos vår bloggkollega 4000 mil. Vi har också hittat en del information i ett gammalt gästinlägg på vår egen blogg. Det ska verkligen bli oerhört spännande att resa hit!

Vi reser med våra vänner

Vi reser tillsammans med våra vänner Lennart och Beata, som vi bland annat rest med i Polen och Österrike, och som vi också skrivit om när vi hjälpt dem att bygga på deras fina timmerhus på Ringsö i Mälaren. Det ska bli superkul att resa tillsammans igen!

Alpbachtal i Österrike
Peter, Beata och Lennart – under en helt annan sorts resa

Tipsa oss gärna inför vår resa i vinter!

Har du varit i Sri Lanka? Överös oss gärna med tips! Planen är att bo någonstans relativt nära en strand, gärna i bungalow eller lägenhet, och sedan hyra bil för att resa runt. Vi har än så länge inte bokat någonting alls, så vi vill väldigt gärna ha förslag och tips!

Bananer

Alla bilder i detta inlägg, förutom bilden från Österrike, har vi lånat från Pixabay

Prenumerera på vårt nyhetsbrev