Meny Stäng

Sandviks camping – och träff med husbilsvänner

Annons

Igår kom vi fram till Sandviks camping, som ligger vid sjön Roxen utanför Linköping. Det här är en Caravan Club camping, som ligger väldigt fint vid vattnet. Här har vi bland annat träffat husbilsvänner!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sandviks camping vid sjön Roxen

Sandviks camping är en familjecamping som ligger utanför Linköping, vid sjön Roxens norra strand, cirka en mil från Bergs slussar. Här finns drygt 90 platser för husbilar och husvagnar samt ett antal stugor som man kan hyra. Vid campingen finns en badstrand med bryggor, och här är antagligen fint att sola och bada på sommaren.

Sandviks camping

Man är välkommen oavsett om man är medlem i Caravan Club eller inte, men som medlem har man rabatt. Läs gärna mer om campingen på Linköpings kommuns webbsida.

Linköping Sandviks camping
Sandvik Linköping

Lunch i solen

Vi fick en lunch ute i solen igår, men det blåser och är ganska kallt … man undrar ju när kylan ska släppa i år?

Linköping camping

Möte med husbilsvänner

Lite senare kom våra husbilsvänner, Ann och Michael, inrullande på campingen i sin fina Frankia. Vi har pratat en hel del på nätet, men inte setts “på riktigt” förut, så väldigt kul att det äntligen blev av!

Dessutom var det förstås roligt att få kika in i Anns och Michaels fina Frankia! Frankian har en hel del spännande lösningar, bland annat ett litet badrum som hux flux, genom att dra för en vägg, förvandlas till ett överraskande stort badrum (lite som Långbens husvagn på julafton). Det blev att vi pratade länge, så grillarna tändes först när det börjat skymma …

Frankia
Middag i husbil
Frankia

Prenumerera på vårt nyhetsbrev