Meny Stäng

Vardagssysslor på resan – en 1 år lång husbilsresa

När man är ute och reser under ett helt år kan man ju inte enbart turista eller sitta i solstolen – det finns en del vardagssysslor som måste göras också! Idag har vi tvättat sex maskiner med kläder, sängkläder och handdukar. Att tvätta är inte helt gratis, men det är ju nödvändigt ibland!

Vad kostar det att tvätta på en camping?

På campingen här i Cap d’Agde finns åtta stora tvättmaskiner (6 euro/tvätt, med tvättmedel automatiskt inkluderat) och två torktumlare (3 euro/torkning).

I Spanien kostade det oftast runt 4 euro/tvätt, men då var maskinerna ofta mindre och man fick ta med eget tvättmedel. Vi har i alla fall perfekt torkväder, så det går utmärkt med tvättlina istället för torktumlare!

Äventyret fortsätter

Vi har stått här i Cap d’Agde i södra Frankrike ganska länge nu. Det har varit skönt att pausa ett tag, och vi har fått chans att komma igång ordentligt med träningen. Skööönt! Idag har vi, förutom träning, roat oss med att deklarera. Som tur är så kan man ju idag göra det med hjälp av Skatteverkets app, eller på nätet, med hjälp av e-legitimation.

Dags att rulla vidare

Snart är det dags att rulla vidare, och nu har vi en hel del äventyr framför oss! Vi har bland annat bestämt oss för att besöka staden Arles, som är full av lämningar från Romartiden och Europas eget Grand Canyon: Gorge du Verdon. Hoppas att du vill hänga på!

Freedom husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev