Meny Stäng

Picknick på stranden

Vi har myst med picknick på stranden här på Korsika. Allvarligt talat, kan det bli bättre? Jag uppfattar mig inte som speciellt romantiskt lagd, men här på Korsika är det svårt att värja sig. Sanden på stränderna är alltför finkornig, vattnet är alltför turkost och luften är alltför ljum … vad ska man göra?

Romantiskt

Vi stekte några räkor i sambal oelek och lindade in några melonbitar i lufttorkad skinka. Och så packade vi med oss lite sånt som fanns i husbilen: bröd och ost, salami, oliver, salta kex, St Agur mögelost, aioli … och korsikanskt rosévin förstås! Sedan bredde vi ut badlakanen i sanden och åt middag medan solen långsamt sjönk mot horisonten. Ärligt, det går ju inte att inte tycka att det är romantiskt …

Vi gör ett hjärta...! :)

Vi gör ett hjärta…! 🙂