Meny Stäng

Husbilen fixad – till slut

Annons

I morse hängde vi på verkstaden i Caen medan de fixade det mest akuta – slangen till kylvätskan. När vi åkte därifrån ett gäng timmar senare lyste motorlampan fortfarande, men de lovade att det inte var nåt akut problem och att vi skulle kunna kolla upp det senare. (De hade nämligen inte tid.) Men vad hände på eftermiddagen? Motorn hoppade till och bilen började gå riktigt dåligt. Panik!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bilverkstad i Saint Lo

Efter vårt första besök på en bilverkstad i Frankrike behövde vi återvända. Vi svängde återigen in på bilverkstaden utanför Saint Lo utanför Caen. Vi var beredda på stora problem, men blev glatt överraskade! Killarna (som till och med kunde lite engelska) hittade direkt att en kabel till avgasreningen var trasig.

Ställplats i Mont St Michel

Snabbt som ögat var allt fixat och vi kunde rulla vidare utan lysande lampor på panelen. Fantastiskt! Nu står vi på en ställplats som nog är den finaste vi någonsin varit på – ställplatsen i Mont St. Michel. Här betalar man med kontokort i en liten automat, och sedan öppnar sig bommen till fina platser med el, avgränsade med hög växtlighet.

Husbilen fixad Caen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev