Meny Stäng

Stockholmstips – och många sorters jobb

Annons

Då var det fredag igen! Vi har jobbat hela den här veckan känns det som, från morgon till kväll. Det finns alltid något att göra, men vi kan i alla fall inte klaga på att det inte är omväxlande. Vi passar också på att tipsa om en sida där vi samlat alla våra bästa tips på saker att se och göra i Stockholm.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Jobb, jobb, jobb

Hur kan det vara så mycket jobb som ska göras hela tiden? Eller är det vi som skaffar oss jobb? Jag vet inte, men det är inte svårt att få tiden att gå i alla fall. När vi var på rull med husbilen förra helgen passade vi både på att ta hand om elcyklarna och att försöka få bukt med ”klånkandet” som hörs när vi kör (det är det Peter gör på bilden).

Peter jobbar med husbilen

Sedan har vi ju ett ”hus” att ta hand om också. De vita trädetaljerna har blivit fläckiga så dessa behöver målas igen. Peter har börjat med att grunda två omgångar.

Måla husbåt

Men allra mest jobbar vi nog ändå framför datorerna! Fotot nedanför är inte arrangerat, utan en spontan bild jag tog igår morse när jag försökte servera frukost och inte visste hur jag skulle få plats med frukosten på matbordet … Här jobbas parallellt med folkhälsoarbete, blogginlägg, webbshop och en massa annat.

Arbete vid datorerna

Alla våra Stockholmstips

En sak som jag tror att jag glömt att berätta om är att vi gjort i ordning en sida om Stockholm (hela länet) på bloggen, där vi samlar alla våra tips om vår fina huvudstad. Vi har delat in tipsen så att man antingen kan leta på museer, slott, parker etc. eller per stadsdel eller kommun. Vi har byggt en liten ”hiss” med länkar så man snabbt kan åka upp och ner på sidan och hitta rätt (hoppas vi). Förstår du inte hur vi menar? In och kika vetja!

Stockholm

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi äntligen kom iväg på en ”riktig” husbilstur med övernattning, och samtidigt fick testa att ta med elcyklarna i garaget. Vad har varit bäst under din vecka?

Elcyklar

Veckan som kommer

Den här helgen kommer vi ha fullt upp med både studentfirande (Helenas brorson) och traditionsenlig sillunch på bryggan med grannarna. Sedan blir det till att börja fundera över midsommartur med husbilen!

Båttrafik

Missade du förra Happy Friday? Läs Snart är det fritt fram att resa i Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev