Meny Stäng

Träff med bloggvänner på Stora Nolia

Mässor är kul eftersom man kan kika på en massa nya produkter och kanske göra lite fynd. Men det är ju minst lika kul att träffa gamla och nya vänner. Igår träffade vi bloggvänner som vi ”känt” länge i bloggvärlden, men aldrig förut träffat i verkliga livet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bloggarna bakom ”Vardags-Glitter”

Vi har följt Dessans och Kjells blogg Vardags-Glitter i många, många år. Några gånger har vi varit nära att träffas, men det har inte blivit så. Inte förrän nu! Vi vet att Dessan och Kjell bor i Piteå och vi hade kontakt innan mässan och pratade om att träffas. Men att vi skulle springa på varandra bland husbilarna efter bara någon timme var ändå en överraskning.

Sååå himla trevliga och roliga människor! Och visst är det lustigt, trots att man bara haft kontakt via nätet kan det kännas som att man redan känner varandra. Bloggvärlden är fantastisk!

Vad har vi sett mer på mässan?

Allvarligt talat, vi har inte hunnit se så mycket mer än husbilarna … än. Idag planerar vi att kika in i några av de olika mässhallarna. Jag är lite sugen på att kika runt i Mat och dryck-hallen och vår vän Thore har bespetsat sig på Teknik och motor-hallen. Vi återkommer förstås med rapport. Så länge bjuder vi på en bild på två bastuflottar.

Bastuflotte
En bastuflotte bredvid husbåten kanske skulle vara något, haha …?

Översta bilden: Dessan, Peter, Helena och Kjell på Stora Nolia

Alla våra bästa tips om Norrbotten: Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev