Meny Stäng

Detta läses mest – 10 populära ämnen just nu

Vad läses mest på freedomtravel.se just nu? Vi kollade upp läsarstatistiken för mars 2022 och kom fram till tio populära ämnen. Detta är människor intresserade av att läsa om, i mars 2022.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tio populära ämnen

Vi började kika i statistiken, på Google Analytics, för att se vad människor är intresserade av att läsa om nu i mars 2022. Det resulterade i att det blev en hel artikel om detta. Det vill säga, vi delar med oss av vad som är mest hett att läsa om, just nu.

1. Hemmaliv

Trots att det är vår och världen öppnar upp finns det fortfarande människor som har tråkigt, och många letar också efter tips på TV-serier. Vi har några äldre artiklar om detta och de går alltid bra, även i mars.

Läses mest just nu - Svenska TV-serier

2. Störst, mest, längst …

Topplistor är populärt. Vad är störst, mest och längst? Den här typen av artiklar läses året om, och här nedan kan du se dem som lästes mest i mars.

Läses mest just nu - Colosseum

3. Husbilsliv

Under mars har det varit mycket populärt att läsa om husbilsliv. De mest populära artiklarna ser du här nedanför. Dessutom har det varit en hel del trafik på alla artiklar om husbilsmässan i Kista.

Lundåkrahamnen

4. Stockholm

En del läser om Stockholm, och det är framför allt de stora ”tunga” artiklarna med mycket information som lockar.

Läses mest just nu - Stockholm

5. Sverige runt

Sverige är populärt, det märks tydligt. Framför allt är det våra stadsguider som läses. Desutom är många intresserade av att läsa om till exempel slott och kyrkor.

Läses mest just nu - cityguider

6. Sverige, Sverige

Sa vi att Sverige är populärt? Även om det framför allt är guider som läses, så går även artiklar om dialektala ord, svensk mat, dalahästar och älgar bra.

Läses mest just nu - Sverige

7. Tyskland

Bland länderna sticker Tyskland ut. Det finns ett stort intresse för att läsa om allt från slott och naturupplevelser till semestervägar och ställplatser.

Semestra i Europa - Moseldalen

8. Övriga norra Europa

Jodå, folk läser även om övriga norra Europa. Vissa artiklar går bra som handlar om Island, Irland, Belgien, Estland och Polen, bland annat.

Läses mest just nu - Island

9. Södra Europa

Det verkar också finnas ett intresse för södra Europa. Här är det framför allt våra ”landssidor” som går bra, och mest populärt är det att läsa om Italien.

WIFI.se
Läses mest just nu - Italien

10. Mat

Sist, men inte minst, så är mat ett ämne som ofta går relativt bra. Under mars månad var intresset störst för dadlar. Dessutom finns intresse för mat i olika länder!

Vad läser du mest (och helst) om just nu?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev