Meny Stäng

Sommar och sol på Malmköpings camping

Annons

Vi har nu rullat med husbilen till Malmköpings camping. Det här är en klassisk husvagns-camping: vita husvagnar i täta rader, färgglada förtält, trätrallar, blomkrukor, hundar och foppatofflor. Detta är en väldigt fint camping med ett perfekt läge vid sjön, även om vi känner oss lite som en katt bland hermelinerna.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Men husbil på Malmköpings camping

I lördags förmiddag höll jag en föreläsning på Hjälmaregården, där vi också stod med husbilen. Det var en förening som bett mig föreläsa, och vi valde att kombinera jobb med nöje och samtidigt passa på att ta en avkopplande husbilshelg.

På Hjälmaregården pågick ett bygge, så för att slippa hammarslagen bestämde vi oss för att rulla vidare. Och på så sätt hamnade vi här, på Malmköpings camping.

Detta är en stor och riktigt fin camping med platser på gräs, nära till badplats och fina välskötta servicehus. Här finns till och med restaurang och butik, och det verkar som att många kommer hit för att tillbringa flera semesterveckor här, minst. Det tar ju tid att ställa upp alla dessa förtält, utemöbler och blomkrukor om man säger så.

Malmköpings camping

Katt bland hermelinerna

När Jack visat oss till vår plats med hjälp av sin fyrhjuling passade han på att presentera oss för en av grannarna “som suttit där och läst en tidning de senaste tjugo åren”. Vi känner oss lite som en katt bland hermelinerna men är ändå väldigt nöjda. Vädret är fantastiskt och vi har passat på att sitta ute och njuta av solen hela dagen, innan det var dags för middag. Inte fel med en riktig köttbit, potatisgratäng och broccoli!

Campingmiddag
Glas med speglingar
Hund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev