Meny Stäng

Film från Korsika och Sardinien

Annons

Nu har Peter gjort en film med bilder från Korsika och Sardinien! När vi tänker tillbaka på hela resan (8 månader i Frankrike, Portugal, Spanien och Italien) måste vi säga att Korsika och Sardinien är det som sticker ut som mest fantastiskt. Waow, vilka öar!

Inspiration till två vackra öar

Korsika hade så mycket mer vild och otyglad natur än vi hade kunnat föreställa oss. Sardinien var mer bebyggt, men mellan bebyggelsen fanns alla dessa fantastiska stränder och klippformationer. Och på båda öarna detta turkosa klara vatten! Kika gärna på filmen om du vill ha lite inspiration till Korsika och Sardinien.

Du som följt oss ett tag vet att Peter gillar att göra filmer med bilder från våra resor då och då. Han gör dem i iPhoto på sin Mac och filmerna blir ett roligt minne när man kommer hem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev