Annons

Mat och dryck i olika länder är väldigt intressant och något som vi absolut gör för alla måste ju äta. Vi har samlat ett 15-tal olika länder där vi har skrivit om mat och det vill vi förmedla här till dig så du inte missa massa gott på din resa.

Mat och dryck i olika länder

Visst är det härligt med mat och något gott att dricka till när du kan finna ro att sitta ner på din semester eller långhelg. Vad vågar man prova? Om vi kan hjälpa till med några länder och idéer så är vi väldigt glada, för ibland vet man inte vad det står på menyerna.

1 2

Mat och dryck i olika länder

Peter & Helena som driver FREEDOMtravel.se har haft turen i vårt liv att vi äter och dricker nästan allt. Vi har också viljan att prova på många olika maträtter och därav kan vi skriva om mat. Peter har dessutom flera olika recept på Youtube/freedomtravelnews och då mest om fisk och skaldjur då det är våra favoriter.

Alla de maträtter och drycker som vi skriver om har vi upplevt själva på våra resor. Vi gör ingen djupdykning i artiklarna utan mer som ett allmänt uppslag om vad det är och om det är gott, som det oftast är. Mycket är bara frågan om vana eller att få det ihop med annat, som gör att smakerna gifter sig som många säger.

Vad går du igång på och vad saknar du?

Visst kan vi skriva om italienskt, franskt, spanskt men vi valde att ta upp lite udda men mat i Sverige är självklart med. Vad tycker du saknas?

Mat och dryck i olika länder

Vi kommer att fylla på mat och dryck i olika länder när vi åker till nya platser igen och vi hoppas på Afrika 2024. Häng med!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev