Meny Stäng

Regnigt vid Tarifa – camping Valdevaqueros

Annons

Nu har vi flyttat oss till camping Valdevaqueros vid kusten, en mil norr om Tarifa i södra Spanien. Här står vi alldeles utmärkt, även om vädret är riktigt tråkigt. Men det kan ju förstås inte alltid vara sol, inte ens i Spanien.

Fin camping – dåligt väder

Det kostar i normala fall 32 euro/dygn att stå på Camping Valdevaqueros, men med ACSI rabattkort blir priset 16 euro/dygn. Nu förstår ni kanske att kortet var värt att vänta på!

Campingen ligger vid stranden och är fin och välskött, med höga palmer och intensiv grönska. Tyvärr regnar det just nu nästan oavbrutet och marken är lervälling … man kan säkert njuta av sol och bad här en fin sommardag, men just nu är det svårt att känna sig lika optimistisk.

Camping Valdevaqueros i Tarifa
Camping Valdevaqueros

Vi har roat oss med att tvätta idag, men dessvärre kan vi inte ge tvättmaskinerna något gott betyg. Kläderna var bara obetydligt renare efter tvätt jämfört med före. Man får vara glad för det lilla om man säger så …

Vi har också använt campingens WiFi. Det fungerar ok, men tyvärr bara vid receptionen, så vi måste hämta våra datorer och sitta där. Det funkar i alla fall tillräckligt bra för att få ut ett inlägg, och det är vi glada för!

camping Tarifa
Härifrån kan vi se vår husbil!

Stranden Vid Camping Valdevaqueros

När man går ut från campingen behöver man bara gå över vägen för att vara nere på stranden. Just nu är det kallt och regnigt, så stranden är av naturliga skäl öde. En varm sommardag är det säkert fullt av folk här!

Valdevaqueros Spanien
Stranden utanför camping Valdevaqueros
Tarifa Valdevaqueros
Här är säkert utmärkt att sola och bada – i fint väder
Spanien, Tarifa
En timme sol och då hann vi med att ta de här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev