Meny Stäng

Vägar som korsas på nytt – träff med husbilsvänner i Tyskland

Många gånger under den här resan har vi träffat fantastiskt trevliga människor, och ibland korsas vägarna mer än en gång! Men att först träffas i Makedonien, och sedan råka på varandra i Tyskland igen flera månader senare, är inte det lite osannolikt?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi höll på att missa varandra

Vi träffade Tom-Erik och Gunn-Marie från Norge på camping Struga i Makedonien i början av september och hade två trevliga kvällar tillsammans där. När vi besökte slottet Neuschwanstein för några dagar sedan hände någonting överraskande.

Vi märkte det inte först, men när vi körde därifrån och upp på motorvägen såg vi någonting som fladdrade mot vindrutan. Reklam? Vi kollade inte förrän dagen efter och då såg vi: Det var en karta med en inringad camping och så stod det “Vi er her! Tom-Erik och Gunn-Marie”. Va!?Var det sant? Vid det laget hade vi redan kört vidare två timmar i en annan riktning…

Möte på camping i Kassel

Det kändes så snopet att nästan ha träffats, men ändå missat varandra, så vi var inte helt beredda att ge upp. Vi skrev en kommentar på Tom-Eriks och Gunn-Maries blogg och frågade vart de planerade att köra. Och igår rullade båda våra husbilar in på en camping i Naumburg utanför Kassel i Tyskland! Det blev en lång och trevlig kväll med vin och snacks i vår husbil.

Tom-Erik och Gunn-Marie har sammanlagt varit på rull i ett halvår och har hunnit med allt möjligt sedan vi sågs sist, bland annat öluff i Grekland (då de lämnade husbilen på en flygplats) men även Frankrike och Spanien. Så ni förstår att vi hade mycket att prata om! Idag har vi vaknat upp till en ny dag och snart rullar vi mot Lübeck.

En svensk och en norsk husbil på camping
En svensk och en norsk husbil på Camping in Naumburg, utanför Kassel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev