Meny Stäng

Snart reser vi till … en spännande storstad

Snart är det dags för oss att ge oss ut och resa igen, och den här gången bär det av till en spännande storstad! Vi ska iväg på en pressresa med mat- och vintema, och detta ser vi verkligen fram emot.

Ny resa på gång

Ja, nu har vi en ny resa på gång! Denna gång ska vi resa på en pressresa till en storstad i Europa. Och nu ska vi resa tillsammans! Det gör vi ju visserligen oftast, men Peter har ju faktiskt varit på två egna resor den här hösten, både i Verbier och på Halloween i Derry. Nu ska det bli kul att resa tillsammans igen!

Vart går resan?

Resan går till Budapest samt till Etyek, som ligger strax utanför Budapest. Vi har varit i Budapest förut – två respektive tre gånger faktiskt – men vi ser ändå riktigt mycket fram emot att besöka Ungerns huvudstad igen. Budapest är en väldigt trevlig stad, och vi känner att vi har mycket kvar att utforska här. Vi är också sugna på att upptäcka Ungern med husbil vid tillfälle – kanske redan till sommaren!?

Ungern, Budapest

Resa med Mat- och vintema

Resan har mat- och vintema, så vi ser fram emot att besöka olika spännande restauranger. Vi har fått riktigt bra mat i Ungern på tidigare resor, och även mycket bra vin, så vi har höga förväntningar! Sedan blir det förstås en utmaning att försöka kombinera de där restaurangbesöken med lååånga promenader … Eller finns det en chans att hinna in på hotellets gym …?

Paprikakryddad soppa med friterad räkboll
Paprikakryddad soppa med friterad räkboll – från en tidigare resa i Ungern

Snart är det dags!

Vi reser inte riktigt ännu, men under nästa vecka kommer vi befinna oss i Budapest. Roligt om du vill följa vår resa, här på bloggen och kanske också på @freedomtravelnews på Instagram.

Har du kanske också varit i Budapest? Vad tyckte du om Ungerns huvudstad? Hade du några bra matupplevelser?

Budapest Peter
Peter i Budapest – för ett gäng år sedan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!