Meny Stäng

En enorm camping i Pula: camping Brioni

Annons

Just nu står vi, nästan ensamma, på en enorm camping i Pula. De flesta campingar i Kroatien stänger den 1:e eller 15:e oktober, men några har öppet året runt. Framför allt verkar man kunna hitta året runt-öppna campingar på de mest populära öarna och vid nationalparkerna.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Camping Brioni i Pula

Just nu står vi, nästan ensamma, på en enorm camping i Pula som heter camping Brioni. Inte dumt med en egen camping, egen strand och hav, men restaurangerna är stängda här i Pula. Camping Brioni är en fin camping som har det mesta för familjesemestern och inte långt från amfiteatern. Camping i Pula kan vi rekommendera.

Sommar och vinter på Camping Brioni

Vi har faktiskt varit på den här campingen en gång förut, i juli 2011 tillsammans med två tonårskillar. Då hette campingen Puntizela och stämningen var helt annorlunda. Det var fullt av folk på stranden och Peter och killarna hade väldigt kul när de hoppade runt på en så kallad aquapark.

: Proppfullt med husvagnar och husbilar, fullt av barnfamiljer, stoj och stim, uthyrning av trampbåtar, mataffärer, bageri, försäljning av badleksaker, strandbar och fest med DJ.

Nu: Bara en enda husbil förutom vår (tyskar förstås!), igenbommade hus, inplastade husvagnar som väntar på bättre tider, kringstrykande katter och ett servicehus som är låst, men som vi fått en nyckel till.

Brioni camping i Pula har många platser att välja på i november
Brioni camping i Pula har många platser att välja på i november

Snart rullar vi vidare mot nya äventyr

Vi stannade här ett dygn eftersom jag ville försöka vila bort min envisa huvudvärk (svårt att veta om det lyckats eftersom den kommer och går). Imorgon rullar vi vidare mot nya spännande äventyr i Italien!

Det finns absolut ingenting roligt att fota här på campingen så vi bjuder på en bild från hamnen i Pula, där det ligger massor av enorma fiskebåtar. Faktiskt var det så många och så stora fiskebåtar att vi undrade om en enda fisk sluppit undan …

Förra gången vi var här hann vi inte ner till den stora fiskehamnen som bjuder på charm och en hel del gamla byggnader och gränder som är gemytliga.

Fiskebåtar i hamnen i Pula
Fiskebåtar i hamnen i Pula
Kroatien
Alla våra bästa tips om Kroatien. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev