Meny Stäng

Supermodern camping i Zagreb

Camping i Zagreb! När vi lämnade Istrien körde vi tillbaka till Kroatiens huvudstad och tog in på Camp Zagreb. Om den här campingen hade varit alldeles vanlig och tråkig hade den inte fått ett eget inlägg, men den här campingen är supermodern och ligger väldigt bra till. Följ med till camping i Zagreb!

Wellness och “saltrum” på camping i Zagreb

Camp Zagreb ser kanske enkel ut vid första anblicken, med platser på grus i en cirkel och ett antal olika trähus, men allt är nytt och supermodernt. Jag har ingen bild på toaletterna men om du föreställer dig högblanka svarta väggar och toalettdörrar med dekorerade glasskivor så hamnar du ganska nära.

Receptionen på Camp Zagreb

I ett av husen finns wellness i form av massage, jaccuzzi, finsk sauna och “saltrum” (som enligt hemsidan ska hjälpa mot ungefär allt, bland annat trötthet, stress, sömnsvårigheter, förkylning, hudsjukdomar och astma…).

Du kan också cykla, kajaka, fiska eller ge dig ut på ridtur runt sjön. Det finns naturligtvis WiFi på hela området och en restaurang med utsikt över vattnet. Om du vill ta dig in till Zagreb kan du välja mellan shuttlebuss + tåg (20 min), taxi (25 min), egen bil (25 min) eller cykel (en timme). Om du undrar över priser kan du kika på prislistan på campingens webbsida.

Camping Zagreb

Restaurang vid sjön

Campingrestauranger är inte alltid så spännande, men den här visade sig vara populär. Jag vet inte om det var maten som lockade (pizza och andra enklare rätter) eller det avslappnade läget vid sjön, men det kom folk från alla håll för att hänga på de två olika uteserveringarna eller på terrassen.

Camp Zagreb

Zagreb

En vacker måne som speglade sig i sjön, lite musik och en ljum kväll – inte dumt alls. Vi beställde fläskfilé och fick in en slags gryta med massor av grönsaker, crème fraiche och ost (inte så pjåkigt, men väääldigt mättande). Det blev inga saltrum och inga ridturer för vår del, men vi åkte naturligtvis in och besökte Kroatiens huvudstad Zagreb. Det berättar vi om imorgon!

Camping i Zagreb
Restaurangen på camp Zagreb – en riktigt bra camping i Zagreb

Delar av denna resa ingår i en pressresa. Bilderna, tankarna och åsikterna är som vanligt våra egna.

Skinners