Annons

FREEDOMtravels bästa resmål i världen är en samling som vi på FREEDOMtravel.se har gjort, och som har gjort mest avtryck eller något väldigt unikt att se eller uppleva. Efter 15 års reande i världen så finns flera favoriter och de sparar vi här, och mer kommer säkert redan 2024.

FREEDOMtravels bästa resmål

FREEDOMtravels bästa resmål i världen kan du ta med dig runt globen eftersom vi är digitala utan betalvägg. Vi vill göra det lätt för dig att hitta häftiga upplevelser i olika delar av världen. Vi vet att det kommer fler unika sevärdheter 2024 såsom Sydafrika, Viktoriafallen i feb-mars. Vi har massor av planer hela 2024 som kommer att läggas till här.

FREEDOMtravels bästa resmål

Vi på FREEDOMtravel.se har varit i de flesta länder i Europa och en hel del i övriga världen och vi har självklart favoriter som vi har besökt. FREEDOMtravels bästa resmål är uppe i nästan 50 platser som har satt avtryck lite mer än de andra. Vi reser med husbil runt Europa på sommaren och vi flyger på höst-vinter- tidig vår. Vi hjälper dig med idéer till extra fantastiska platser på jorden och kanske det kan vara inspiration för dig till nästa resa.

Vilka länder har du som favorit?

Skriv gärna och berätta vilka platser eller upplevelser som du har som favorit, så kanske vi tar oss dit själva! Vi får också inspiration av andra och vi letar efter unika resmål och vackra Eller unika platser.

FREEDOMtravels bästa resmål

Vi fortsätter runt i världen och det kommer upp nya favoriter som vi stoppar in i den här listan bland FREEDOMtravels bästa resmål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev