Meny Stäng

Bra camping vid Pula på Istrien

Nu har vi hittat till en bra camping vid Pula på Istrien, efter att ha åkt längst den kroatiska västkusten och Adriatiska havet. Campingen Puntizela (Brioni) ligger i södra Istrien vid Pula och är en väldigt stor familjecamping med lång strand, affärer, restauranger och stugor. En bra camping vid Pula helt enkelt!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En bra camping vid Pula

Så fort vi rullat in på campingen träffade vi ett svenskt par som spenderat de senaste 20 åren här i sin husvagn. Vi som inte träffat svenskar på länge! De hade en hel del matnyttiga tips, vilket förstås var utmärkt för oss. Sedan träffade vi ett svenskt par som vi träffade på Vaxholms camping förra året. Världen är bra liten men vad skönt det är med det här livet som campare, att vi är en familj!

Camping vid Pula

Campingplats vid stranden

Vi står nu fantastiskt fint på vår plats alldeles intill stranden. Vi är mestadels utomhus och njuter av sol och bad, men även inifrån kan vi titta på båtar och lekande barn. Vädret i Pula är för övrigt lite mer behagligt än det var i Opatija, där det nästan var olidligt hett. Det är säkert lika varmt här egentligen, men det fläktar också lite skönt från havet. Nu har vi det bra helt enkelt och njuter av riktig sommar!

Puntizela
Vi har fått en campingplats precis vid stranden

Aquapark: Lek i vatten

På campingen i Pula finns en ”aquapark” som man, mot betalning, kan använda i en halvtimme, timme eller halvdag. Killarna (alla tre!) ville prova idag. Jag föredrog att stanna på land, men jag hade väldigt roligt när jag kollade på dem genom kameraobjektivet. Det här bör man göra varje dag säger Peter, om man vill skratta rakt ut för att det är så galet tokigt och det går inte att hålla tillbaka. Ett bra skratt förlänger livet.

Aqua park

Se mer i närheten

När du besöker camping Puntizela vill du förstås besöka Pula och den stora välbevarade amfiteatern. I närheten är det också väl värt att besöka Fazana och Brijuni-öarna, som är en av Kroatiens natioanlparker.

Amfiteatern i Pula
Kroatien
Alla våra bästa tips om Kroatien. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev