Meny Stäng

Vårt hotell i Sabang i Filippinerna

Annons

Vi hade ju inte bokat nåt hotell här på Filippinerna i förväg, som ni kanske minns. Så hur har det gått att hitta hotell i Sabang då? Inga problem alls hittills, trots att det är högsäsong. Tvärtom har vi blivit överösta med förslag.

Många hotell att välja på

Så fort vi kom fram till Sabang med båten blev vi mötta av människor som ville sälja hotellrum. Vi tackade envist nej, eftersom vi ville inleda med en avslappnad öl på en bar. Men till slut fick vi ge med oss … annars fick vi inte dricka vår öl i fred!

öl Filippinerna

Enkelt hotell vid stranden

Vi valde ett enkelt hotell, som låg alldeles nära stranden. Stället är inte lyxigt i sig, men vi har en egen liten balkong med utsikt över havet. Och det är ju lyx, eller hur? Här har vi en egen lägenhet med badrum och kök. Jag tror inte att vi kan bli mer nöjda än såhär faktiskt.

Puerto Galera
At-cans in, hotell i Sabang

At-Cans Inn, Hotell i Sabang

Hotellet vi bor på heter At-Cans Inn, och ligger precis vid vattnet. Vi har balkong mot vattnet, och det är härligt att sitta här och höra vågorna, och se båtarna glida in och ut ur hamnen. Vi har AC och ett litet kök. Vi kan alltså laga lite mat till oss själva om vi vill, men man behöver inte diska. Dessutom är personalen otroligt trevlig och omtänksam! Priset per natt är ca 250 kr för oss båda, så det kan man inte heller klaga på.

Lägenhet Filippinerna
Här kan vi laga lite mat om vi vill!
Filippinerna hotell
Värdparet på At-Cans Inn, vårt hotell i Sabang

Läs mer: Resa till Filippinerna – din guide till Filippinernas bästa resmål

Läs mer: All smart fakta om Filippinerna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev