Annons

Cityguider i Europa är för dig när du kommer fram till en stad eller större ort , eller när du förbereder dig inför en resa. Vi skriver om flera olika spännande saker att göra på plats som du kanske inte ville missa.

Cityguider i Europa

Vi har samlat många cityguider i Europa som vi har varit på och som vi kan dela med oss av från Europa utanför Sveriges gränser. Vi har en sida över Sverige också som heter Cityguider i Sverige om du intresserad, men här är det focus på att ge dig massor av tips inför och till din resa i Europa.

1 2

Cityguider i Europa

Cityguider i Europa har kommit till genom att FREEDOMtravel.se har åkt och upptäckt världen i 8 månader per år sedan 2009, med specialitet på Europa. Vi har använt en husbil själva men vi skriver för dig som reser. Det är ingen skillnad om du flyger till en stad eller ort eller om du tar dig dit mobilt, för det är ”att se och göra” i focus för dig som resenär.

Tipsen som vi har kommer att fyllas på och vi kommer med många upplevelser i många städer, och vi hoppas att vi är en inspiration till dig som ska resa. Ingen vill väl komma hem från ett resmål till att någon säger ”missade du det där, ooh nej”. Se oss som en destinationssajt som är digital och som du alltid har med dig på resan

Vilka cityguider från Europa önskar du?

Vi tar oss runt i Europa och kanske finns det några speciella som vi missar, och som många vill ha svar på, eller som det finns för lite om på nätet. Skriv gärna och berätta!

Cityguider i Europa

Den här sidan fylls ständigt på och det är en genväg för dig som vill till lite större platser eller orter, och där vi har skrivit just cityguider för att se och göra på plats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev