Här samlar vi reportage om museer i världen, som vi tycker är speciella och väda att uppleva. Varje gång vi skriver om ett lite mer häftigt museum så stoppar vi in det på den här platsen.

Museer i världen

Museer i världen finns på freedomtravel.se som är en digital sajt som du tar med dig i hela världen. Vi vill göra det lätt för dig att hitta häftiga upplevelser i olika delar av världen, och som ibland kan vara ett museum. Vi kommer att fylla på under åren lopp för vi reser åtta månader om året. I museer i världen ingår också friluftsmuseer och kulturmuseer.

1 2

Museer i världen

Vi på FREEDOMtravel.se har varit i de flesta länder i Europa och en hel del i övriga världen och vi skriver ner det som är mest intressant. Museum är väldigt ofta härliga upplevelser, men kan också vara väldigt tråkigt och de har vi uteslutit på den här sidan. Vi tänker oss godbitarna inom museer men smaken är som baken delad. Vi tycker inte om för mycket text för du är fylld efter 20 minuter och du kan inte ta in mer info. Vi hjälper dig bara om det är värt att se och att du får lite information om just det du vill uppleva.

Har du några tips på museer i världen?

Vi tar oss runt i världen och kanske finns det några speciella museer i vissa länder som vi inte har skrivit om, och som du vill dela med dig av. Det kanske finns för lite om information på nätet och som vi kan ta reda på. Skriv gärna och berätta!

Museer i världen

Den här sidan fylls ständigt på och det är en väg för dig som är lite nyfiken och vetgirig på information som många museum kan ge. Vi tycker att interaktiva museer är de bästa där du själv kan delta. Nya museer kommer löpande på denna sida!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev