Annons

Roliga fakta är en sida där man får reda på konstiga, spännande, intressanta och roliga saker som har hänt i ett land eller fakta som vi inte hade en aning om. Vi brukar själva använda sådana här sidor för att lära känna ett land innan vi åker dit, eller om vi vill få en överblick om landet. Prova själv!

Roliga fakta

Det finns så mycket intressant man kan ta del av och här staplar vi det som lättläst för fakta kan vara ganska tungt. Vi fyller på den här sidan när tillfälle ges och när tid skapas. Det finns många mer länder att skriva om från de länder vi har varit i, och så mycket rolig information och håll tillgodo.

Roliga fakta

Roliga fakta har kommit till genom att FREEDOMtravel.se har åkt och upptäckt världen i 8 månader per år sedan 2009, med specialitet på Europa. Vi har använt en husbil själva i Europa men vi skriver för dig som reser och tycker det är kul med lite info på vägen. Det är ingen skillnad om du flyger till en stad eller ort eller om du tar dig dit mobilt, för det är ”lite fakta” i focus för dig som resenär.

Tipsen som vi har kommer att fyllas på och vi kommer med många ”rolig fakta och fakta från från olika länder, och vi hoppas att vi är en inspiration till dig som ska resa. Se oss som en destinationssajt och informationssajt som är digital och som du alltid har med dig på resan

Vilka länder vill du ha fakta ifrån?

Vi tar oss runt i Europa och kanske finns det några speciella länder som vi missar, och som många vill ha svar på, eller som det finns för lite om på nätet. Skriv gärna och berätta!

Roliga fakta och fakta från olika länder

Den här sidan fylls ständigt på och det är en snabbinfo för dig som vill veta lite mer före och under din resa.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev