Meny Stäng

På lördag flyger vi till Helsingfors

Vi hade inte alls planerat att resa till Helsingfors, men igår bestämde vi oss och bokade flygbiljetter. Vadan detta? Jo, den stora resemässan Matka pågår nu och över helgen. Vi hade inte egentligen tänkt åka dit, men sedan kunde vi inte låta bli … Dessutom är det husbilsmässa samtidigt!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Resemässan Matka

Resemässan Matka är norra Europas största resemässa och vi var här 2016. Vi träffade massor av utställare inom resebranschen och dessutom åkte vi med på ett bloggevent i Åbo skärgård i samband med mässan. Här fick vi uppleva allt från mat och delikatesser till  konst  och pimpelfiske. Väldigt spännande och intressant!

Finland
Peter i Åbo skärgård 2016

Matka 2018

Vi hade inte alls tänkt åka till Helsingfors och Matka i år, men så fick vi mejl av den ena samarbetspartnern efter den andra … ”Ses vi på Matka?” Alltså, allvarligt, Helsingfors ligger inte så långt bort. Sagt och gjort, någon timme senare hade vi bokat både flygbiljett och hotellnatt. Helsingfors, here we come!

föreläsning
Helena, Mumintrollet och Peter, på Matka-mässan 2016

Caravan-mässa

Samtidigt med den stora resemässan Matka pågår faktisk en husbils- och husvagnsmässa som heter Caravan. All information om Matka-mässan finns på engelska, men informationen om Caravan finns bara på finska … Vi vet alltså inte alls vad vi ska vänta oss, men det blir ju spännande! Finns det något speciellt du vill att vi ska hålla utkik efter …?

Caravan Helsingfors

Mer att se och göra i Helsingfors

Vill du ha fler tips till Finlands huvudstad? Då kan du läsa vår guide om vad man kan se och göra i Helsingfors. Nedan hittar du ännu fler tips till Finland.

Alla våra bästa tips om Finland. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev