Meny Stäng

Planering för husbilsresa till Wismar

Den 17-20 augusti blir det husbilsresa till Wismar. Då är det nämligen en riktigt cool svenskfest där, som vi inte vill missa. Men vi åker inte ensamma! Vi har fått med oss ca tio husbilar som vill hänga på. Nu tänkte vi berätta lite mer om planerna. Men vi måste också be er som anmält er – anmäl er igen! När Peter bytte dator hände nämligen en olycka vid överföringen och alla mejl försvann …!

Planering för resan

Vi samlas alla i Trelleborg på kvällen onsdagen den 16 augusti, alternativt om någon ansluter tidigt på morgonen den 17 augusti. Stena Lines färja går från Trelleborg till Rostock kl. 08:30. Vi åker sedan hem på söndagen den 20 augusti, och då går färjan från Rostock kl. 11:00.

Just nu (om man bokar i maj) ligger färjepriserna på 1348 eller 1048 kr dit (för en husbil och två vuxna, med respektive utan försäkring) och 1278 eller 978 kr hem (för en husbil och två vuxna, med respektive utan försäkring). Peter har pratat med Stena Line och vi får 30 % rabatt på priset eftersom vi är ett lite större sällskap, om hela bokningen görs via oss. I Wismar bokar vi plats på en ställplats och sedan upplever vi festen i Wismar tillsammans!

Snart är det dags för husbilsresa till Wismar

Snart är det dags för husbilsresa till Wismar

Anmäl dig igen!

Peter hade sorterat in alla anmälningar prydligt i en egen mapp i e-postprogrammet. Nu har han skaffat en ny dator, och vid överföringen av e-posten gick något väldigt fel. Kanske tryckte han på fel knapp vid något tillfälle, vem vem? Oavsett vad, alla mejl försvann  …!

Du som anmält dig till Wismar-resan (även du som mejlade med oss i helgen!) – vi vill ha din anmälan igen! Vi var precis på gång att skicka ut informationsmejl, men nu har vi tappat adresserna … Mejla till oss på kontakt@freedomtravel.se och berätta att du anmäler dig på nytt. Ge oss gärna all information på en gång:

  • Hur många är ni?
  • Fullständiga namn
  • Allas passnummer
  • Husbilens registreringsnummer
  • Husbilens längd
  • Vill du inkludera försäkring i bokningen av färjan?

Vi vill verkligen inte missa någon som anmält sig, så hjälp oss jättegärna genom att gilla och dela detta inlägg från vår Facebook-sida! Har du inte anmält dig, men vill ändå följa med? Det går självklart också bra (även om de som anmälde sig först naturligtvis har företräde om det blir brist på platser)!

Macbook Pro 13 tum

Peters nya Macbook Pro 13 tum