Meny Stäng

Sponsrad video – Byt namn till Klaus-Heidi och starta på nytt i Berlin

Sverige är ett av de länder där medborgarna byter namn oftast, enligt Patent- och registreringsverket (PRV), och Berlin är en av de mest populära städerna att resa eller flytta till. Därför vill Lufthansa se om det finns någon svensk som älskar Berlin så mycket att hen kan tänka sig att byta namn för att få starta ett nytt liv i staden.

Nytt liv i Berlin

Den som först byter namn till Klaus-Heidi och ger den bästa motiveringen vinner allt som behövs för att starta ett nytt liv i Berlin, inklusive lägenhet med betald hyra, hemförsäkring, el och vatten i ett helt år. Namnet Klaus-Heidi är en sammanslagning av två vanliga tyska namn och signalerar att tävlingen är öppen för alla: hon, han och hen.

Att byta namn

Själv har jag faktiskt bytt namn en gång. På min 12-årsdag bytte jag från Anna till Helena. Jag är också väldigt sugen på att resa till Berlin, där jag aldrig varit. Så på det sättet är jag typiskt svensk! Men byta namn till Klaus-Heidi? Nja… det får någon annan göra! Kanske du? Mer information om tävlingen, som pågår till den 28 november, finns på sajten Klaus-Heidi.se.

Detta är ett sponsrat inlägg

Läs mer: Sponsrad video – Apolloguden frontar Apolloresor till Karibien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev