Meny Stäng

Brunch och musikal

Idag har vi haft en heldag på stan med min mamma och min bror och hans familj. Först blev det brunch på Djurgårdsbrunn i vårsolen, och därefter fortsatte vi för att se musikalen SPÖK! på Cirkus.

Brunch på Djurgårdsbrunn

Vi började med brunch på Djurgårdsbrunn. Vårsolen lyste utomhus och inne i restaurangen åt vi en buffé med  allt möjligt gott, som grönsallad med caesardressing, sallad på matjessill, ägghalvor med skagenröra och svampomelett. Och en massa efterrätter förstås…

Djurgårdsbrunn

SPÖK!

Sedan blev det musikalen SPÖK! på Cirkus, med bland annat Måns Zelmerlöw, Loa Falkman och Lena Philipsson. Som en del av er kanske vet så skrevs musikalen från början av Björn Skifs och Bengt Palmers på 80-talet. En trevlig dag på stan och på Djurgården! Hoppas att ni också haft en trevlig helg!

Spök

Prenumerera på vårt nyhetsbrev