Meny Stäng

Sommarlista 2018 – våra planer för sommaren

Annons

Här kommer vår sommarlista 2018! Vi har lånat listan från vår resebloggkollega Resfredag, som i sin tur lånat den från bloggen Livet från den ljusa sidan. Gör gärna en egen lista om du har en blogg, eller svara på frågorna i en kommentar!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

1. På vilka platser spenderar du din sommar?

Först reser vi till Nordnorge med flyg, under en fem dagar lång resa. Därefter blir det husbilsresa runt sju länder i Europa, närmare bestämt Tyskland, Tjeckien, Österrike, Italien, Frankrike, Schweiz och Belgien. Vi kommer vara på rull i hela två månader, under både juli och augusti.

Vi kommer nog få se en del berg (bilden är från Italien)

2. Hur länge är du ledig i sommar?

Peter jobbar alltid med bloggen (han är vår ”marknadsavdelning” och jobbar med sånt som företagssamarbeten, försäljning av reportage, administration kring företaget och även Instagram och film), så han flyttar med sig kontoret när vi reser. Jag (som är ”redaktionsavdelningen”) kommer förstås också jobba med bloggen hela sommaren. Mitt vanliga dagjobb som folkhälsovetare kommer jag däremot vara tjänstledig ifrån, i två månader.

3. Skulle du vilJa åka någon annanstans än de ställen du planerat?

Vi är supernöjda med vår reseplanering, så just nu vill vi inte resa någon annanstans. Däremot har vi förstås alltid drömmar om olika resmål, men det får vänta tills senare tillfällen.

4. Hur ser din midsommar ut?

Vi spenderar vår midsommar i Nordnorge, med utgångspunkt i Bodö!

5. Vad innehåller dina bästa sommardagar?

Att få rulla runt i vår egen husbil i Europa och upptäcka nya små smultronställen – det är det bästa vi kan tänka oss! Om vi dessutom kryddar det med fint väder, god sommarmat och idylliska platser att stanna över natten, då kan det inte bli bättre.

Portugal, Camping Carminha

6. Hur bemöter du en regnig dag?

Vår sommarresa kommer vara full av upplevelser och intryck, så det blir säkert intressant även om det regnar. Nu har vi också laddat både med rejäla regnponchos och impregnerade vandringsbyxor.

7. Har du någon resa inplanerad efter sommaren?

Ja, det har vi ju! I oktober blir det gruppresa till Slovenien och Istrien, i samarbete med Resia.

Istrien finns inte med på vår sommarlista 2018 - men på vår höstlista!
Istrien finns inte med på vår sommarlista 2018 – men på vår höstlista!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev